dimarts, 22 de gener del 2013

Avui us presento l'últim encàrrec del 2012, un pastís per cel·lebrar les Noces d'Or! 50 anys compartint vivències en parella són una bona ocasió per fer una gran festa i tota gran festa mereix un pastís al seu nivell, aquí el teniu. 


El pa de pessic era de taronja i farcit de crema de xocolata negra, mmm boníssim!

Seguim immersos en el projecte Anna & Co, cada cop es va fent més proper però se m'està fent llarguíssim! Tinc tantes ganes de començar, d'inaugurar, d'obrir la porta al primer client,... aix quina emoció! ja falta poc! 
Fins aviat!


dimecres, 9 de gener del 2013

Bon Any 2013 a tots! 
Segur que serà així, jo el començo amb molta il·lusió esperant inaugurar "Anna & Co Rebosteria Creativa" en les properes setmanes! Per això no us estranyeu que trigui tant a publicar pastissos, és que vaig de bòlit i el dia no dóna per més... Ja us aniré informant de com va el procés i sobretot quan tingui la data d'inauguració, sapigueu que esteu tots i totes convidats!

Per cel·lebrar aquesta noticia avui publico un dels últims pastissos que he fet, personalment dels meus preferits, amb moltes hores de feina i un gran resultat, aquí el teniu.



A l'Eva li encanta la pel·lícula d'"Allò que el vent s'endugué" i per això el seu germà va voler regalar-li aquest pastís amb l'Scarlett O'hara baixant per l'escalinata amb motiu del seu aniversari.
Les vores del pastís portaven frases reconeixibles de la pel·lícula com: "A Dios pongo por testigo..." o "Francamente querida, me importa un bledo".

Aquest pastís era per 40 persones i va pesar més de 6 Kg!


Aquí us poso una foto del detall del vestit de l'Scarlett per darrera. L'estampat verd del vestit vaig fer-lo dibuixat a mà. La nina era totalment comestible feta amb fondant de núvols amb cmc perque s'endurís, hi vaig estar més de 5 hores  amb aquest modelat! 
Espero que us agradi, fins aviat!