dilluns, 25 de juny del 2012

Dilluns post-revetlla... avui publico el pastís d'aniversari de l'Eva que justament va fer anys el dia 23, festassa sí o sí! Felicitats guapíssima!



Està fet amb un motlle baix en forma de cor (regal de l'Esther i el JL, moltes gràcies!) amb pa de pessic neutre farcit de xocolata i cobert amb fondant de cacau, un gran descobriment sens dubte! 

El fondant de cacau no té cap dificultat (excepte la d'evitar menjarte'l mentres el fas, perque fa una olor irresistible!). El sistema és el mateix que el del fondant habitual, el de núvols, però a més d'anar afegint sucre glas també s'hi posa cacau pur en pols. 

Va tenir molt èxit, i és que era boníssim!




dimecres, 20 de juny del 2012

Aquest pastís ha estat un regal per la Teresa, per cel·lebrar el seu aniversari. Li ha agradat molt! 




És força diferent dels que he fet fins ara, perque el propi motlle té forma de flor. Tot i que això semblava que  m'havia de facilitar les coses, va ser més complicat del previst: el desmotllat va ser força "traumàtic" i vaig haver de reconstruir-ne una bona part i, a més, en el moment de cobrir el pa de pessic amb el fondant va ser difícil que s'adaptés a totes les formes de la flor. 
Per sort, el resultat final va ser aquest, està prou bé, oi?


El pa de pessic amb aroma de llimona anava farcit de crema de formatge i melmelada de maduixa. Ah! i el centre de la flor el vaig fer amb glassa.

dimarts, 12 de juny del 2012

Aquí teniu galetes de mantega decorades amb glassa. Us animo a que en feu perque realment ha estat molt fàcil, pocs ingredients i cap complicació en l'el·laboració. 
Resultat: divertidíssim!!


Només cal tenir talladors de galetes (tots en tenim almenys un parell al fons d'un calaix de la cuina, jeje...), una mica de temps (perfecte per passar una llarga tarda de diumenge!) i sobretot imaginació. Ànims!


Per cert, totes les idees/propostes per decorar galetes seran més que ben rebudes!


diumenge, 10 de juny del 2012

Moltes gràcies pels vostres comentaris, això anima molt a continuar! 
La foto d'avui és la d'un pastís de fondant de 2 pisos i 5,5 kg! El pa de pessic el vaig fer neutre amb perles de xocolata cruixents i farcit de crema de xocolata. És un pastís 100% personalitzat (el personatge és la caricatura de l'homenatjat) i va ser un encàrrec molt important gràcies a l'Enric.


Així potser sembla massa senzill, no? Perque resulta que aquest pastís de 33 cm de diàmetre era l'encarregat de portar 50 espelmes! I aquest en va ser el resultat. Què us sembla?